Verkoop uw wagen eenvoudig in 3 stappen

1. Bekom gratis een schatting van uw wagen

Geef de basisgegevens van uw wagen in en uw inschatting van zijn staat.
U krijgt gratis en zonder verplichting een schatting door de experts van AutoGids.

2. Bevestig de waarde van uw wagen met een expert van AutoGids

Boek op het uur van uw keuze een gesprek met een expert van AutoGids om de verkoopwaarde van uw wagen te bepalen.
Het is niet nodig om het huis te verlaten, u kan alles van op afstand regelen met uw smartphone !

3. Verkoop uw wagen en krijg uw geld zonder u te moeten verplaatsen

Leg een afspraak vast met een van onze chauffeurs om uw wagen te komen oppikken.
Nadat we de sleutels hebben ontvangen geven we de betaling vrij, die binnen de 24 uur na het ontvangen van uw autopapieren wordt overgeschreven !

Blije AutoGids+-klanten

Michèle Veys

Wat een plezier om zo mijn wagen te kunnen verkopen! Ik vreesde eerlijk gezegd het ergste na een slechte ervaring met een poging om mijn wagen online te verkopen. Het proces via AutoGids ging heel snel en in alle transparantie. Ik kreeg een competitieve online schatting van mijn wagen en de expert van AutoGids bevestigde de waarde. Een paar dagen later kwam een van hun chauffeurs mijn voertuig oppikken en het geld stond binnen de 24 uur op mijn rekening. Een professioneel en vakkundig bedrijf!

Edouard Mercadier

In de garage bood men 7.000 euro voor mijn Skoda Octavia. Toen ik te horen kreeg van deze dienst, deed ik de online evaluatie die me 7.500 euro bood. 3 dagen later kreeg ik na de video-inspectie met de expert van AutoGids een definitief bod. En 6 dagen nadien stond een chauffeur van AutoGids bij mij aan de deur en werd het geld op mijn rekening overgeschreven. Eenvoudig, digitaal en snel, het aanbevelen waard!

Francois Lecompte

Een helder en eenvoudig procedé, zonder onaangename verrassingen en volledig transparant. Een heel goede manier om je wagen te verkopen zonder het huis uit te komen. Na de online evaluatie kreeg ik een bod van 6.500 euro voor mijn wagen. Na het gesprek met de expert van AutoGids werd de waarde (terecht) verlaagd met 350 euro door een probleem met het koetswerk. Vier dagen later zijn ze mijn auto thuis komen oppikken en kreeg ik mijn geld.

Emilie dalembourg

Ondanks diverse krassen en kleine deukjes op het koetswerk van mijn BMW die nauwelijks zichtbaar waren tijdens het videogesprek met de expert kon ik hem toch verkopen aan de aanvankelijk geschatte prijs. Ik was aangenaam verrast, want ik was ervan overtuigd dat ik minder zou krijgen dan verwacht. Heel sympathiek en competent personeel.

Zeg ByeBye aan uw auto

Een dienst ontwikkeld door